Sieraad als symbool

- meer dan een hanger

Als een baby te vroeg wordt geboren kan het moeilijk zijn om van de geboorte van je kindje te genieten of zelfs maar hoop te hebben. Plotseling en meestal onverwachts wordt een van de meest bijzondere en mooie momenten van het leven ruw vervangen door een nare ervaring waarbij je te maken krijgt met heel veel verdriet, spanning en eenzaamheid. Alhoewel alle verhalen uniek zijn en onze kinderen allemaal verschillend, leveren we wel allemaal eenzelfde soort strijd en zijn we allemaal op zoek naar troost en steun. Preemie Hearts is bedacht met de bedoeling het gat te dichten dat zo velen van ons voelen tijdens en vlak na de ervaringen met ons eigen te vroeg geborenen kindje.

Het Preemie Purple Heart is een symbool van eenheid, liefde en begrip tussen families die allemaal een soortgelijke ervaring delen. Al sinds tien jaar is de Preemie Heart hanger een zinvolle manier om niet alleen de herinneringen te bewaren aan onze persoonlijke ervaringen maar ook om begrip en medeleven te tonen aan anderen die door deze moeilijke tijd heen gaan.

We hopen dat de toekomst steeds meer duidelijkheid zal geven over de oorzaken van vroeggeboorte en dat er steeds meer goede behandelingen komen zodat er meer kinderen en families behoedt kunnen worden voor de ervaring. Elk verkocht hart draagt bij aan onderzoek. Het Preemie Purple Heart werkt in Nederland samen met de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen en in de Verenigde Staten met onder andere March Of Dimes.

 

voor meer info over het hart

kijk op onderstaande link

http://www.preemie-heart.eu/index_nl.php

Maak jouw eigen website met JouwWeb